Esteetön rekrytointi

Vamlas tarjoaa yrityksille asiantuntemusta ja työkaluja, jotka auttavat luomaan hyvät edellytykset rekrytoinnille ja työssä onnistumiselle. Organisaatiot hakevat rekrytoinneilla parasta mahdollista osaamista. Parhaiden osaajien löytyminen helpottuu potentiaalista hakijajoukkoa kasvattamalla. Tässä merkittävänä apuna on esteettömyys. Esteettömyys koostuu pienistä huomioista rekrytoinnin eri vaiheissa.

Suunnitelin Smoy:n Teemu Eskolan tuella Vamlasin palvelun verkkosivuston visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän. Opin ensimmäistä kertaa aivan alusta lähtien mitä täytyy ottaa huomioon kun suunnitellaan esteettömiä ja saavutettavia verkkopalveluja. Mitään visuaalisia kikkailuja ei voinut tällä kertaa tehdä mutta sivuista syntyi lopulta kivan raikkaat ja mikä tärkeintä, selkeät ja helposti käytettävät.

Asiakas

Työnantaja

Mitä tehtiin

Verkkosivusto

Pätevää suunnittelijaa vailla?

Olen avoin niin pienille kuin suuremmille projekteille ja erilaisille yhteistyökuvioille. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos tarvitset apua markkinointiviestinnän ja graafisten projektien toteutukseen.