Kyyti Group – Verkkosivusto

Kyyti Group Oy on suomalainen joulukuussa 2016 perustettu start-up. Kyyti kehittää vallankumouksellista liikkumispalvelua, joka yhdistää kysyntäperusteiset kimppakyydit sekä matkaketjut (MaaS). Kyyti palvelu (sovellus) lanseerattiin keväällä 2017 ja sai varsin lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Alkuvuodesta 2019 Kyyti oli kansainvälistymässä hurjaa vauhtia ja tarvitsi apua brändin esille tuomiseen verkossa. Verkkosivustoprojekti toteutettiin yhtä aikaa muun brändin kehityksen kanssa. Sivuston rakenne ja UX suunniteltiin yhteistyössä brändin kehitystyössä mukana olleen San Fransisco -yrityksen kanssa. Rakennesuunnittelun jälkeen suunnittelin ja toteutin käyttöliittymän, visuaalisen ilmeen ja kaiken visuaalisen sisällön. Tekninen toteutus tapahtui yhteistyössä alihankkijan kanssa ja sivusto rakennettiin WordPress.com-alustalle.

Asiakas

Mitä tehtiin

Pätevää suunnittelijaa vailla?

Olen avoin niin pienille kuin suuremmille projekteille ja erilaisille yhteistyökuvioille. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos tarvitset apua markkinointiviestinnän ja graafisten projektien toteutukseen.